Termeni si conditii

General terms and conditions / Conditions generales de vente

  

Bine ai venit la Fotoland Romania!

Va multumim ca utilizati serviciile Fotoland Romania!
Acestea va sunt oferite de Live Service s.r.l., cu sediul in Str. Gheorghe Stefan, nr. 42, cam DS1, 013882 Bucuresti, Romania.

Prin utilizarea
www.fotoland.ro, acceptati termenii si conditiile generale Fotoland Romania. Va rugam sa le cititi cu atentie!
Acestea pot fi modificate fara preaviz!

Definitii

Cumparatorul - orice persoana fizica sau juridica care inregistreaza o comanda pe www.fotoland.ro
Vanzatorul: Fotoland Romania
Utilizatorul: orice vizitator al www.fotoland.ro
Comanda online: solicitarea online transmisa de catre Cumparator, in vederea achizitionarii de servicii si produse comercializate online pe
www.fotoland.ro
Produse si servicii: comercializate de Fotoland Romania pe www.fotoland.ro
Contract: contractul incheiat intre Cumparator si Fotoland Romania, prin acceptarea termenilor si conditiilor generale

Inregistrarea pe site

(i) Prin vizitarea www.fotoland.ro, aveti calitatea de Utilizator. (ii) Pentru plasarea de comenzi online, va trebui sa va inregistrati pe site, prin crearea unui cont. Informatiile continute sunt accesibile in sectiunea
Contul meu.


Comanda online

(i) Utilizatorul urmeaza pasii necesari pentru a plasa comanda online. (ii) Dupa inregistrarea comenzii online, Utilizatorul va primi un e-mail cu detaliile comenzii : produse/servicii comandate, valoare comanda, mod si valoare modalitate de livrare (iii) dupa inregistrarea comenzii, Fotoland Romania va contacta Cumparatorul pentru confirmarea comenzii. Termenele de livrare/preluare, sunt valabile dupa confirmarea comenzilor (iv) 
Va rugam sa vizitati sectiunea http://www.fotoland.ro/cum-comand pentru a afla detaliile despre cum puteti comanda produsele si serviciile disponibile.

Preturi si modalitati de plata

(i)Preturile produselor sunt exprimate in lei si contin TVA. (ii) Preturile nu includ costurile de livrare. (iii) Preturile se pot modifica fara preaviz, dar nici o modificare de pret nu va fi aplicabila comenzilor aflate deja in procesare. (iv) In cadrul retelei de Parteneri Fotoland este posibil ca preturile serviciilor si produselor Fotoland sa difere. (v) Puteti plati numerar sau cu card bancar, ramburs curier sau online (vi) Pentru plata online sunt acceptate cardurile, transferurile bancare sau PayPal. (vii) În cazul plăților online folosind cardurile bancare, securitatea și validitatea autentificării cardurilor va fi confirmata de procesatorul de plăți electronice. Tranzacțiile se realizează exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, în condiții de maximă securitate oferite de platforma 3D Secure. Nici o informație legată de cardul Cumpărătorului nu va fi stocată pe serverele Vânzătorului. (viii) Pentru plățile cu cardul nu este perceput nici un comision suplimentar Cumpărătorului. (ix) In cazul platilor prin PayPal se percepe un comision de 10 lei pentru acoperirea comisioanelor bancare (x) Fotoland ramane proprietarul marfurilor comandata, până la momentul achitării în totalitate a acestora. (xi) Comanda minima acceptata este de 10 lei, costuri de livrare si alte taxe in sus.

Termeni si conditii de livrare

Va oferim multiple variante de livrare, detalii complete aici: 
 www.fotoland.ro/detalii-livrare 


Garantie si retur
 
(i) Fotoland Romania va ofera garantia 100% satisfactie si 30 de zile drept de retur pentru toate bunurile comercializate.
Daca nu am reusit sa satisfacem integral cerintele dvs, va rambursam contravaloarea bunurilor. In functie de preferintele dvs, puteti opta pentru inlocuirea (refacerea) bunurilor sau sa beneficiati de un credit avantajos pentru comenzile viitoare. (ii) Solicitarea de retur, trebuie formulata cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Cererile formulate dupa 30 de zile calendaristice de la data ridicarii/primirii produsului, nu sunt luate in considerare. 
(iii) Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative: Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

(iv) Rambursarea sumei achitate: Fotoland Romania va rambursa contravaloarea produsului in maximum 30 (treizeci) de zile de la data primirii solicitatii de retur din partea Consumatorului si recuperarea produsului (bunului) ce face obiectul retragerii, in conformitate cu conditiile legale. (v) Exceptii: sunt exceptate de la dreptul de retragere bunurile confecţionate după specificaţiile solicitate de Cumparator sau personalizate în mod clar. Aceste limitari se aplica in conformitate cu OUG 34/2014 art. 16. (vi) Exercitarea dreptului de retragere: consumatorul trebuie sa informeze in scris Fotoland despre decizia de retragere din contract si sa returneze bunurile comandate impreuna cu documentele aferente, in conditii legale. Nu uitati sa mentionati datele dvs de identificare (nume/prenume, nr telefon, nr comanda, eventual nr cont bancar) si sa mentionati optiunea aleasa (ramburs, inlocuire produs, refacere serviciu, credit comenzi viitoare) Dreptul de rambursare nu poate fi exercitat pentru produsele personalizate conform specificatiilor consumatorului"  Nota: in cazul in care produsul nu se incadreaza in conditiile mentionate mai sus, acesta va fi returnat care expeditor, taxa de transport fiind suportata de acesta. (vii) Adresa de retur: Fotoland Romania - Bdul Ion Mihalache, nr. 79 - 011174 Bucuresti, tel : 0371.000.999, e-mail: info@fotoland.ro 


Copyright, acces website si limitarea responsabilitatii

(i) Conform legislatiei, Fotoland Romania garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat si in interes personal pe website-ul www.fotoland.ro (ii) Utilizatorii nu au dreptul de a descarca, reproduce, copia, modifica, publica, partial sau integral continutul website-ului in scopuri comerciale sau contrare intereselor Fotoland, fara acordul prealabil scris al acesteia. (iii) Intregul continut al website-lui www.fotoland.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Fotoland Romania si este aparat de legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.( iv) Folosirea fara acordul scris al Fotoland  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare (v) Fotoland este o marca inregistrata la OSIM. (vi) In cazul constatarii de abuzuri la utilizarea website-ului, Fotoland Romania poate restrange sau suprima fara preaviz, accesul utilizatorilor in cauza. (vii) Fotoland  nu poate fi considerat responsabil pentru orice dauna directa sau indirecta, in mod special pentru pierderile de profit, date sau orice alta pierdere de bunuri ce ar putea apare ca urmare a utilizarii sau a imposibilitati de utilizare a serviciilor si produselor comercializate pe 
www.fotoland.ro(viii) Fotoland poate decide suprimarea  contului utilizatorului care nu a lansat comenzi pentru o perioada de minim 6 luni.

Responsabilitati utilizator

(i) raspunde de veridicitatea datelor introduse la inregistrarea pe websait (ii) raspunde de modul de utilizare a websait-ului. (iii) se declara proprietarul imaginilor, care devin astfel libere de orice drept de autor. Fotoland declina orice responsabilitate fata de utilizarea frauduloasa a produselor si serviciilor oferite.(iv) declara ca a pastrat o copie a fisierelor trimite catre Fotoland pentru procesare. Fotoland nu poate fi responsabil de pierderea sau distrugerea fisierelor. (v) se angajeaza sa respecte legile si reglementarile referitoare la interdictia de difuzare de imagini cu caracter pornografic si/sau obscen, si sa utilizeze www.fotoland.ro in conformitate cu legislatia in viguare (vi) nu poate inregistra sau transmite imagini sub acoperirea anonimatului. (vii) este responsabil de calitatea si viteza transmiterii fisierelor pentru procesare. (viii) este informat ca transmiterea fisierelor pentru procesare nu este protejata sau criptata.

Responsabilitati vanzator 

(i) sa execute intocmai si la timp comenzile conform specificatiilor primite de la Cumparatori (ii) sa garanteze diversitatea, preturile si calitatea serviciilor si produselor comercilaizate (iii) sa asigure asitenta Cumparatorilor in alegerea serviciilor si produselor (iv) sa raspunda legal pentru orice prejudiciu imputabil adus Cumparatorului.

Forta majora si litigii

Părțile contractante sunt exonerate de răspundere pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, in caz de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Sunt considerate situatii de forta majora, altele decat cele reglementate de legislatie si jurisprudenta: blocajul telecomunicatiilor, blocajul Internetului, lipsa conditiilor necesare procesarii comenzilor (materiale, electricitate, personal, echipamente), lipsa posibilitatilor de transport, greva generala sau partiala..
Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Cumparator și Fotoland vor fi rezolvate pe cale amiabila. Puteti trimite sesizarea prin e-mail la
info@fotoland.ro sau apeland la numarul 0371.000.999 (Luni-Sambata 10-16). In cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale, se va apela la instanțele judecătorești competente.
fotografii digitale, foto digitale online, imprimare fotografii, developare fotografii, printare poze, developare poze, imprimare foto, print fotografii, printare fotografii, printare poze, tablou canvas, tablouri panza, fotocarte, preturi fotografii digitale

Aplicatie mobila

livrare gratuita

Livram gratuit comenzile mai mari de 400 lei in Bucuresti si 500 lei in restul tarii

1 Hour Ready

Poti veni tu intr-o ora sa ridici comanda

Newsletter

Fotoland pe Facebook
© 2017 INCOROM
PayPal Acceptance Mark Mobilpay

Ce primesc gratis?

pana la 10 fotografii pe luna
format 10x15 cm, pe hartie lucioasa
printata intr-un singur exemplar
intr-o singura comanda,
cu livrare sau preluare ECO 72 ore

Ce e de plata?

fotografiile de alte formate foto
sau in plus fata de cele 10 gratis
taxele de procesare si livrare

Nu uita!

Livrare gratuita

pentru comenzi mai mari de
400 lei (in Bucuresti) sau
500 lei (in Romania)

pentru mai multe detalii apasati aici